Hot Dog apparatuur

Hot Dog Apparatuur bekijken of kopen?, Snel een aantal hotdogs bereiden of broodjes warme worst maken gaat een stuk makkelijker met de rvs worstenwarmers, professionele  Hotdog kokers en verwarmers, spiestoasters, broodverwarmers en worstenrollergrills van Stuntwebwinkel.nl. Hot Dog Apparatuur, Snel een aantal hotdogs bereiden of broodjes warme worst maken gaat een stuk makkelijker met de rvs worstenwarmers, Professionele hotdog kokers en verwarmers, spiestoasters, broodverwarmers en worstenrollergrills van Stuntwebwinkel.nl.nl.

Wat is een Hot-Dog?

Een hotdog is een worstje, al dan niet samen met een speciaal, zacht broodje. Meestal wordt het geserveerd met tomatenketchup en/of mosterd en/of mayonaise, soms met zuurkool, relish, uitjes, of kaas. Als alternatief voor de zachte hotdogbroodjes worden ook wel sandwiches of piccolo's gebruikt.

Hot Dog Apparatuur kopen?

Wij beschikken over een grote selectie hotdog makers met handige verwarmingsstaven en compacte worstenverwarmers die ingezet worden in allerlei horecaomgevingen en keukens. vinden steeds nieuwe manieren om hotdogs efficiënter klaar te maken. Uiteraard zijn onze worstenwarmers niet alleen inzetbaar in restaurants maar ook in snackbars en de wat kleinere horeca bedrijven.

 

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel