Slowcookers

Een Slowcooker is – de naam zegt het al – een apparaat waarmee je je voedsel heel langzaam gaar kunt stoven. Het geheel bestaat uit een pot die je uit het apparaat kunt halen. Je sluit de boel af met een glazen deksel om te voorkomen dat het vocht binnen een half uurtje uit je eten stoomt. Het garen van het voedsel gebeurt op lage temperatuur, vandaar dat het enige tijd duurt tot je maaltijd klaar is.

Slowcooker, De gerechten die hij klaar maakt zijn geweldig. De meesten van ons houden wel van kruidig stoofvlees. Vaak hebben/nemen we alleen niet echt de tijd om dit gerecht klaar te maken zoals het eigenlijk zou moeten. Urenlang op een laag vuurtje, tot het vlees uit elkaar valt. Dit apparaat doet het voor jou. De meeste slow cookers hebben twee standen, laag (77 °c) en hoog (93 °c). Vanwege deze lage temperaturen is het belangrijk het apparaat lang zijn werk te laten doen. Alleen dan krijgen ingrediënten de tijd om mooi gaar en lekker mals te worden. Maar dit langzame proces is juist wat deze manier van koken zo heerlijk maakt. Omdat het zo lang duurt, kunnen kruiden en specerijen optimaal worden opgenomen in het gerecht, valt vlees zo van het bot en kan soep uren doorkoken voor nog meer smaak. Dit apparaat gebruiken is ook nog eens erg simpel. Je stopt alle ingrediënten in de slow cooker, zet hem aan en je kunt gaan doen wat je wilt. Dit is overigens volkomen veilig. Slow cookers beschikken allemaal over thermische beveiliging wat oververhitting voorkomt. Mocht je gerecht nou eerder klaar zijn en moet er iemand overwerken of is school later uit? Dan houdt het apparaat je gerecht warm dankzij de warmhoudstand. Afhankelijk van het recept en de stand die je gebruikt kan de bereiding 4 tot 8 uur in beslag nemen. En ja, het is de bedoeling dat het apparaat al die tijd echt aan blijft staan! Gelukkig is dat heel veilig.

Slowcooker bekijken of kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een fijn apparaat dat jou kan helpen met het bereiden van heerlijke gerechten, dan is een slowcooker uit het assortiment van stuntwebwinkel.nl misschien wel iets voor jou. Koken in een slowcooker is niet alleen heel lekker, maar ook super makkelijk! Kies een fijn slowcooker recept, stop de verschillende groente in de slowcooker en laat het voor wel acht uur koken op een lage temperatuur. Dus wanneer jij een keukenhulpje zoekt, raden wij jou aan om een kijkje te nemen in ons assortiment!

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel