Combi steamers | Combisteamer

Combi steamers  Combisteamer Bekijken? Combi-steamers zijn kooktoestellen die doorgaans worden gebruikt in professionele catering- of foodservice-activiteiten. Combi-steamers kunnen zowel droge als vochtige warmte produceren en kunnen tijdens het koken automatisch tussen hen schakelen.

Combi-Steamer Kopen?

De professionele combisteamer is echt een alleskunner en eigenlijk onmisbaar in de horecakeuken, lunchroom, bedrijfskantine of zorginstelling. Bakken, braden, koken, stomen, regenereren en de kerntemperatuur meten is een klein onderdeel van deze alleskunner. Met de combisteamer kunt u bijna alle kookprocessen uitvoeren.  Het is mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, zonder smaakoverdracht. Buiten dat u met de combisteamer tijd bespaart, bespaart u ook water en elektriciteit wat goed is voor het milieu en voor uw portemonnee. Bij de aanschaf van een combisteamer moet u een aantal vragen op een rijtje zetten. Allereerst wat zijn de wensen? Wat heeft mijn horeca gelegenheid nodig? Welke capaciteit heb ik nodig? Uit welke programma’s kan ik kiezen en ga ik gebruiken? En misschien wel het belangrijkste, wat is het uiteindelijke resultaat? Een combisteamer is een heteluchtoven waarbij door middel van stoominbreng de droge, hete lucht kan worden bevochtigd.  De professionele oven kan werken met zowel hete lucht als stoom en enkele ovens hebben de mogelijkheid gedurende het programma te wisselen tussen droge of vochtige lucht. Stuntwebwinkel.nl heeft verschillende soorten Combisteamers voor u in de aanbieding.

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel