• -23%

  IJscrusher, edelstaal
  IJscrusher, edelstaal

  IJscrusher Van Edelstaal. Uitstekend voor de bereiding van cocktails, drankjes en ijsdesserts, maar ook voor een optimale presentatie van fruit en voedsel of voor het koelen van dranken.

  Kleur Zilver
  Productie max. 60 kg /…

  € 649,00 € 499,00
 • -22%

  IJscrusher RVS 4ICE+
  IJscrusher RVS 4ICE+

  IJscrusher RVS, Uitstekend voor de bereiding van cocktails, drankjes en ijsdesserts, maar ook voor een optimale presentatie van fruit en voedsel of voor het koelen van dranken.

  Productie max. 15 kg / uur
  Inhoud opvangbak 1.75…

  € 89,00 € 69,00

IJscrusher | IJscrushers

IJscrusher IJscrushersHet lekkere van de zomer zijn de lange avonden met cocktails voor jou en slushpuppy's voor de kids. Of begin de dag met een frappuccino! Maak het in een handomdraai met je eigen ijscrusher.

Horeca ijscrushers kopen?

De ijsblokjescrushers zijn geschikt om ijsblokjes te vergruizen tot kleine ijssnippers. “Normale” blenders zijn namelijk niet geschikt om ijs te vergruizen. De ijsblokjesvergruizers komen goed van pas bij de bereiding van cocktails, drinks en slush-dranken. Vandaar dat de ijsvergruizers vaak worden gebruikt in discotheken, hotels en cocktailbars. De ijsvergruizers zijn beschikbaar in vele soorten formaten. De ijsmachines kunnen van een paar kilo per uur produceren. Er zijn ook modellen beschikbaar die een voorraad aan ijsgruis kunnen bewaren, handig voor in de Horeca omgeving.

© 2009 - 2021 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel