Serveerwagen | Serveerkar | Regaalwagens

Wij verkopen meerdere soorten serveerwagens, Regaalwagens van het A merk SARO en Bartscher. De ✅Serveerwagens of Regaalwagens zijn zeer solide en voorzien van soepele wielen van RVS of Kunsstof. Ook zijn een aantal voorzien van een handige voetrem. Hierdoor kunt u met gemak de serveerwagens op een positie neerzetten. U kunt kiezen uit serveerwagens met 2, 3, 4 of 5 etages. Serveerwagen ook wel voor koffiekar, koffiewagen of Serveerkar genoemd ideaal voor het bedienen van koffie. stuntwebwinkel.nl heeft verschillende aaniedingen voor u tot wel -30% goedkoper.

Serveerwagen of liever een Regaalwagen kopen?

Regaalwagens of Serveerwagens RVS van het fabrikaat Saro en Bartscher. De Saro en Bartscher Regaalwagens zijn geschikt voor zowel euronorm als gastronorm maatvoering dienbladen, gastronorminzetbakken, roosters, bakplaten en koelpellets. Door gebruik te maken van regaalwagens beperkt u de capaciteit op een kleine vloeroppervlak. De Regaalwagens zijn voorzien van U of L vormige geleiders met doorschuifblokkering. De Saro en Bartscher Regaalwagens zijn standaard verrijdbaar d.m.v. 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem.

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel