Warmhoudkasten | Bordenwarmers | Kopjeswarmers

Warmhoudkasten, Bordenwarmers of ✅ Kopjeswarmers van stuntwebwinkel.nl beschikt u over zeer professionele horeca apparatuur gemaakt van hoogwaardig materialen en voorzien van slimme bedieningspanelen zodat u de temperatuur gemakkelijk kunt instellen en aflezen.

Warmhoudkasten, Kopjeswarmers kopen?

Warmhoudkasten, Kopjeswarmers en Bordenwarmers heeft stuntwebwinkel in diverse maten, RVS Warmhoudkast om Servies zoals Borden of Kopjes in te plaatsen zodat de gerechten niet snel zullen afkoelen. Zeer geschikt voor professionele keukens zoals zorginstellingen, restaurants en catering. Met een koppenwarmer drink je nooit meer koffie uit een koud kopje. Je koffie smaakt het best als niet alleen je koffie warm is maar ook je kopje. Daarom werken professionals uit principe uitsluitend met goede voorverwarmde kopjes. Want als warme koffie in een koud porseleinen kopje wordt geschonken, gaat er warmte en smaak verloren. Wat ideaal is voor de bereiding van zowel een espresso als een cappuccino.

Bordenwarmers kopen? voor u Horecabedrijf.

‘Pas op, het bord is nog heet’. Je hebt deze uitspraak ongetwijfeld al vaak gehoord tijdens een bezoek aan een restaurant. Het hoort bij de etiquette dat gerechten die warm gegeten moeten worden, uitsluitend op warme borden geserveerd worden. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat gerechten te snel afkoelen en de gasten klagen over een koud stuk vlees of een koude pasta. Als je het zelf al eens hebt meegemaakt, weet je hoe frustrerend het kan zijn om koud eten terug te sturen. Want voordat jij een nieuw -  wél warm - gerecht ontvangt, zijn jouw tafelgenoten al uitgegeten. Zonde! Een gemiste kans ook, want het voorverwarmen van borden is maar een kleine moeite. Ben jij een echte hobbykok? Maak de culinaire beleving van jouw gasten voortaan compleet door de gerechten als een échte chef op warme borden te serveren. Met een speciale bordenwarmer hoef je niet te stoeien met een hete oven of warmwaterbad, maar breng je jouw borden veilig en snel op temperatuur. Terwijl de borden in enkele minuten warm worden, leg jij de laatste hand aan de bereiding van het diner.

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel