Koffie machines en toebehoren

Een echte professionele horeca koffiemachine, koffieapparaat nodig voor uw restaurant of café of een compact exemplaar voor thuis? Kies uit diverse goedkope modellen koffiemachines van Stuntwebwinkel.nl. Bij ons vindt u gerenommeerde merk Saro, voor het maken van de lekkerste kopjes koffie, kijk voor onze aanbiedingen op deze pagina.

Percolators

Bij een percolator stroomt de koffie door verhitting door een buisje naar boven in de kan, waarna het water door een filterbakje met gemalen koffie sijpelt. Critici zijn soms niet zo te spreken over percolators omdat het volgens hen bittere koffie oplevert, maar ze worden tegenwoordig steeds hipper in de horeca, dankzij verbeteringen in het ontwerp en de grotere variatie in koffiesoorten die er te koop zijn.

Filter koffiemachines

Bij koffie filtermachines druppelt het water door een filter met gemalen koffie. Critici zeggen dat filtermachines resulteren in slappe koffie, maar de liefhebbers ervan werpen tegen dat dit geheel afhankelijk is van de brand- en maalgraad van de bonen en de snelheid waarmee het water doorloopt. ideaal voor kantines van uw bedrijf of vereniging.

Koffiemachine, Koffie apparaat kopen?

stuntwebwinkel.nl heeft koffiemachines voor de professionele horeca maar ook voor de particulier,  kijk naar ons asssortiment koffiezetapparaten  ✔ lage prijzen  ✔ snelle levering

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel