Rijstkookers | Rijstverwarmer Electrische

Electrische rijstkookers, rijstkooker, Rijstverwarmer groot en klein bekijken ? Een rijstkoker is een keukenapparaat, gebruikt voor het koken van onder andere rijst. De rijstkoker bestaat uit twee hoofdonderdelen: een verwijderbare bak, waar de rijst en het water in worden gezet, en een verwarmingselementen met een thermostaat daaronder. Naast rijst kun je in de rijstkoker nog veel andere maaltijden klaarmaken, zoals bijvoorbeeld pasta, noedels, stoommaaltijden of soep. Een rijstkoker is dus multi-inzetbaar!

Rijstkoker Rijstverwarmer kopen ?

Een rijstkoker helpt jou met het bereiden van heerlijke, aromatische rijst. Het mechanisme dat in het apparaat zit verricht misschien wonderen, maar werkt eigenlijk erg simpel. Het verwarmingselement dat in de stomer zit slaat af op het moment dat al het water verdampt is. De rijst is dan perfect gaar. Het enige wat jij hoeft te doen is bepalen hoeveel rijst en water in de koker moet. Om dit makkelijk te maken, zit er een speciale maatbeker in de doos. Is de rijst klaar, maar wil je nog niet meteen eten dan maakt dat niet uit. Het apparaat schakelt, nadat hij klaar is met koken, automatisch over op de warmhoudfunctie. Ook het schoonmaken van de stomer zal niet lang duren. 

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel