-26%
Deksel voor Sous-Vide-ketelDeksel voor Sous-Vide-ketel.
- Materiaal: roestvrij staal
- Deksel voorkomt verdamping van water tijdens het koken
- Gewicht: 0,5 kg€ 80,00 € 59,00-26%
Sous-Vide Garer RVS + 45 / + 95 ° CSous-Vide Garer.
- Materiaal: roestvrij staal
- Incl. Circulatiepomp
- Met aftapkraan
- Digitaal display
- Instelbare tijd / temperatuurniveaus
- Incl. Verdeler
- Met universeel inplugbaar frame
- Voor 2/3 GN, vullen met water:…€ 385,00 € 285,00-25%
Sous-Vide Garer . + 45 / + 95 ° CSous-Vide Garer . + 45 / + 95 ° C
- Materiaal: roestvrij staal
- Incl. Circulatiepomp
- Met aftapkraan
- Digitaal display
- Instelbare tijd / temperatuurniveaus
- Incl. Verdeler
- Met universeel insteekbaar frame
- Voor 1/1 GN,…€ 499,00 € 375,00-27%
Geïsoleerde Sous-Vide-ketel 1/1 GNGeïsoleerde Sous-Vide-ketel 1/1 GN
- Materiaal: roestvrij staal
- Komt overeen met 1/1 GN
- Deksel apart verkrijgbaar
- Geen sous vide-apparaat, bijpassende sous vide-apparaat wordt apart verkocht
- Gewicht: 5 kg
- Afmetingen: B…€ 579,00 € 425,00-36%
Portable Sous-Vide GarerPortable Sous-Vide Garer.
- Materiaal: roestvrij staal
- Toegestane omgevingstemperatuur: 5 ° C - 40 ° C
- Cyclustijd: 1 - 99 uur
- Nauwkeurigheidsweergave: 0,01 ° C
- Eenvoudige bediening via 4 knoppen
- TFT-kleurendisplay,…€ 1.550,00 € 999,00-31%
Portable Sous-Vide GarerPortable Sous-Vide Garer.
- Materiaal: roestvrij staal
- Bluetooth-interface
- Toegestane omgevingstemperatuur: 5 ° C - 40 ° C
- Cyclustijd: 1 - 99 uur
- Nauwkeurigheidsweergave: 0,01 ° C
- Eenvoudige bediening via 4 knoppen
-…€ 2.029,00 € 1.395,00
Sous-Vide Systemen
Sous-Vide Systemen, De meeste manieren van voedselbereiding zijn al honderden jaren oud. De komst van de vele verschillende elektrische apparaten heeft de oude technieken soms in een nieuw jasje gestoken, maar een oven of een fornuis leveren uiteindelijk toch vrijwel hetzelfde resultaat op als koken boven een kampvuur. Heel anders is de sous-vide techniek die slechts zo’n veertig jaar bestaat. De techniek waarbij voedsel in gevacumeerde toestand wordt gegaard is geheel nieuw en heeft een aantal grote voordelen, waaronder een intensievere smaak en behoud van vitamines.
Sous-vide in de horeca.
Het voedsel, en dat kunnen zowel vlees, vis, gevogelte, groenten en fruit zijn, wordt in een vacuümzak gedaan, eventueel op smaak gemaakt, en vervolgens vacuüm gezogen. Vervolgens wordt de vacuümzak met inhoud in een sous-vide systeem gegaard bij temperaturen tussen de 50 en 100 ⁰C. De systemen zijn zo ontworpen dat door het rondpompen van het water de temperatuur overal in het waterbad gelijk is. Bovendien is de temperatuurmeting heel nauwkeurig zodat de temperatuur van het waterbad op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld. De gare producten dienen snel te worden afgekoeld, zeer zeker wanneer ze voor langere tijd worden bewaard. Daarna hoeven ze enkel kort te worden opgewarmd of eventueel snel even dichtgeschroeid te worden in de pan. Een ideale techniek om kant en klare gerechten voor te bereiden en snel te kunnen serveren.