IJsblokjesmachine | Ijsklontjesmachine | IJsmachine

Met een Professionele IJsmachine | IJsklontjesmachine,  ijsblokjesmachine is onmisbaar in elke horecagelegenheid, dus het is aan te raden er een te kopen. Bij Stuntwebwinkel.nl bieden wij een groot assortiment en professionele en voordelige ijsblokjesmachines aan voor cafés, restaurants en clubs maar ook voor laboratoria en ziekenhuizen. Voor de aanschaf stelt u zichzelf vast een aantal vragen. Welke professionele ijsblokjesmachine is voor mij het meest geschikt en waar moet ik rekening mee houden bij het kopen?

IJsblokjesmachine bekijken of goedkoop kopen?

IJsblokjesmachine kopen doet u voordelig bij de Stuntwebwinkel.nl.nl Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van ijsblokjesmachines die ijsblokjes produceren. U kunt bij ons terecht voor kleine modellen voor op de bar of achter de counter. Maar u kunt ook bij ons terecht voor ijsblokjes machines die in grote hotelkeukens kunnen worden neergezet. Holle ijsbokjes of massieve ijsblokjes, met de ijsblokjesmachines van stuntwebwinkel.nl kunt u gemakkelijk een keus maken. Een vuistregel is dat u met 1 kilo ijsblokjes ongeveer 15 glazen kan voorzien. Wanneer het een extra groot glas betreft of als u het glas tot de rand wil vullen met ijsblokjes, zoals voor sommige cocktails of drankjes nodig is, moet u extra ijsblokjes berekenen. Wanneer u een professionele ijsmachine gaat kopen, is het van belang dat u rekening houdt met piekmomenten. Ook dan moet uw ijsmachine de traditionele piekmomenten in de horeca, zoals de zomer, kunnen opvangen. Stuntwebwinkel.nl heeft grote en kleine ijsblokjesmachines te koop van Bartscher en SARO kijk op deze pagina voor onze aanbiedingen.

Neem ook eens een kijkje bij onze Bedrijfsvriezers

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel