Wie zijn wij

Bootsma Handelsonderneming, Horecakoeltechniek.nl is Distributeur van koelmeubelen Vriesmeubelen stekkerklaar

Door goede contacten met fabrieken en importeurs in binnen en buitenland zijn wij in staat u de laagste prijs aan te bieden op ons gehele assortiment.

De meer dan 3000 artikelen zijn allemaal op voorraad en leverbaar binnen 2 tot 4 werkdagen. In het enkele geval dat een artikel niet in Nederland voorradig is wordt dit duidelijk vooraf aangegeven. Hiervoor hanteren wij een leveringstermijn in overleg.

Bootsma VOF levert aan een groot scala van horeca (gerelateerde) bedrijven, zoals: restaurants, hotels, cafe’s, cateraars, ziekenhuizen, verpleeginrichtingen, scholen, congres centra, installateurs, bakkerijen, slagerijen, supermarkten, etc.

Met 3000 artikelen is Bootsma Handelsonderneming één van de grootste en meest gerenommeerde leverancier van professionele keukenartikelen/keukenapparatuur in Nederland en belgié .

Bootsma Handelsonderneming  levert koelapparatuur / Vriesapparatuur tegen zeer scherpe prijzen dit kan oplopen tot 35 % minder , dan elders

© 2009 - 2023 Horeca apparatuur, koelkast, vrieskast kopen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel